Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

FENG SHUI και ΣΧΕΣΕΙΣ (μέρος α)




Ο άνθρωπος δεν μπορεί μόνος του ούτε στον παράδεισο, συνηθίζουμε να λέμε . Μια υγιής ισορροπημένη συντροφική σχέση είναι κάτι που οι περισσότεροι από εμάς επιζητούμε. Στην συνέχεια θα δούμε πως μπορούμε να ενεργοποιήσουμε αυτόν τον τομέα ώστε να ενισχύσουμε μια ήδη υπάρχουσα σχέση ή να βρούμε σύντροφο.

ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ
Είναι το δωμάτιο του σπιτιού που συνδέεται άμεσα με τις ερωτικές μας σχέσεις και τον γάμο.
 Εδώ πρέπει να επικρατεί η δυαδικότητα ( διπλά κομοδίνα, φωτιστικά, μαξιλάρια κλπ) καθώς και μία ατμόσφαιρα ρομαντική.
Σε αυτό το δωμάτιο δεν έχουν καμία θέση οι ηλεκτρονικές συσκευές (τηλεόραση, Η/Υ , κλπ) καθώς και ό,τι σχετίζεται με την δουλειά μας. Αν έχουμε το γραφείο μας λόγω έλλειψης χώρου φροντίζουμε να το διαχωρίσουμε με ένα παραβαν.
Η κρεββατοτοκάμαρα είναι ο χώρος που χαλαρώνουμε και ζουμε τις πιο προσωπικές μας στιγμές. Χαμηλός φωτισμός, κεριά κι ένα φωτιστιστικό από άλας ιμαλαίων θα ενισχύσουν την ρομαντική ρομαντική ατμόσφαιρα που χρειαζόμαστε. Τα αιθέρια έλαια του ylang-ylang και του sandalwood  είναι  ιδανικά για αρωματισμό καθώς θα προσθέσουν μια νότα αισθησιασμού στον πιο προσωπικό μας χώρο.
Αν αναζητούμε τον έρωτα καλό είναι να αφήσουμε λίγο κενό χώρο στην ντουλάπα μας και μερικές  κρεμάστρες  για να  «υποδεχθούν» τα ρούχα του συντρόφου μας.
Το κρεβάτι θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο ώστε να χωράει και τους δυο μας. Φροντίζουμε να απέχει περίπου την ίδια απόσταση από τους τοίχους του δωματίου ώστε κανένας από τους δύο συντρόφους να μην νοιώθει «στριμωγμένος» στον τοίχο.
Αν έχουμε καθρέφτη δεν πρέπει να  αντανακλά το κρεβάτι μας. Κάτι τέτοιο είναι  πιθανό να  κάνει τον ύπνο μας ανήσυχο. Επίσης δημιουργεί τον συμβολισμό του τρίτου ανθρώπου στην σχέση μας.
Είτε έχουμε σχέση είτε αναζητούμε, ένας ροζ χαλαζίας στο κομοδίνο μας μόνο καλό  θα μας κάνει. Πρόκειται για έναν ημιπολύτιμο λίθο που προσελκύει την αγάπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου